Nu am reusit sa fac poza la rezultatul final avind musafiri.....ma revansez data viitoare. :)
INGREDIENTE
- foi lasagna (500 gr)
- 500 gr carne tocata vitel
- ulei masline
- 400 gr mozzarella razuita
- 200 gr parmigiano (parmezan)
- 5 linguri bulion
- 2 cepe
- 2 morcovi
- busuioc
- piper
- sare
MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:
Cureti ceapa si morcovul, ceapa o tai marunt, morcovul il dai pe razatoarea mica,l e calesti, adaugi condimentele si apoi 2 linguri bulion.
Ungi o tava cu unt, pui foaie de lasagna, ungi foaia de lasagna cu bulion, pui umplutura, apoi mozzarella razuita, apoi iar foaie, iar umplutura si tot asa pina se termina compozitia si foile. Deasupra se presara parmezan si se da la cuptor pt 30 minute la foc mic.
Se serveste calda.
Pofta buna!!!










































