Lasagna cu spanac si ton

de ala_oancea in Lasagna, 27 Mai 2009 | 7301 vizualizari

 

Interesanta ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr foi de lasagna
  • 300 gr spanac
  • 150 gr branza telemea
  • nucsoara
  • 3 conserve de ton (in sos picant cu ceapa si mazare am avut eu, oricum sa nu fie dor in ulei)
  • 300 gr pulpa de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • 100 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ton:

Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara. Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras. Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Este delicios !

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:22

Ari, si eu am cam strambat din nas la inceput, dar nu m-am putut abtine sa nu vad cum iese. Mie si sotului meu ne-a placut. Acuma depinde de gustul fiecaruia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si foi proaspete