Legume chinezesti cu pui si porc

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2015 | 6844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii muschi porc
  • 1 piept pui
  • 2 pungi legume chinezesti
  • sare
  • piper
  • bulion 500ml
  • 1 pahar apa
  • 1 ceasca ulei
  • 2 ardei iuti in otet
  • patrunjel
  • 1 capatana usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume chinezesti cu pui si porc:

Carnea am fiert-o mai intai apoi am taiat-o fasii. 

Intr-un wok am pus ulei, apoi carnea calind-o putin, am pus bulion, apa, sare, piper, ardeiul taiat rondele, usturoiul taiat si am amestecat, lasand asa vreo 15 -20 minute.

Apoi am adaugat legumele amestecand foarte bine si am lasat la foc moderat pana ce totul de rumeneste, si spre final am pus si patrunjelul tocat.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume chinezesti cu pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]