Macaroane cu branza

de bianca92 in Paste, 22 Aug 2014 | 6306 vizualizari

 

Mama obisnuia sa faca aceasta mancare fara sa urmeze o reteta anume ca sa scape repede de gatit. E o mancarica simpla, satioasa si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 4 felii subtiri sunca de casa (bunica mai punea si slanina, dar pentru mine e prea grea la stomac)
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • putin marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, curatam usturoiul, taiem sunca cubulete foarte foarte mici si zdrobim branza cu fruculita. Dupa ce s-au fiert pastele le strecuram, iar intr-o oala punem la incins uleiul impreuna cu usturoiul zdrobit si sunca. Le lasam 2-3 minute pe foc dupa care adaugam pastele fierte, branza si smatana si amestecam bine. Condimentam cu putina sare, piper si putin marar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]