Macrou in sos rosu cu masline

de alinutza1983 in Peste, 20 Ian 2013 | 6711 vizualizari

 

Parca la pranz ar merge niste peste, nu?

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. Macrou
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri bullion
  • 2 linguri ulei
  • 200 g masline negre
  • Sare
  • Piper
  • 100 g rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos rosu cu masline:

 

Curata ceapa si morcovul, apoi toaca ceapa marunt si morcovul taie-l rondele; asaza legumele intr-o tava cu putin ulei si da totul la cuptor circa 5 minute, pan ace legumele se rumenesc usor.

Intre timp, curate pestele de intestine, taie-I capul si coda si apoi portioneza-l in bucati potrivite.  Condimenteaza pestele cu sare, piper, boia ( optional), apoi pune bucatile de macru in tava cu legume.

Toarna o cana de apa si da totul la cuptor, la foc mediu, circa 30 de minute; ai grija sa intorci pestele pe ambele parti. Adauga apoi bulionul si rosiile cherry si potriveste sosul obtinut de gust, adaugand sare si piper.

Da totul la cuptor inca 20 de minute, la foc mic. La final, adauga maslinele.

Serveste macroul imediat, cu verdeata proaspata deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos rosu cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat