Macrou la gratar cu sos spaniol

de cristeena20 in Peste, 1 Apr 2013 | 10022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • sare
  • 1/2 kg cartofi
  • Pentru sos:
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet
  • boia
  • sare,piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu sos spaniol:

- Curatam pestele si il tinem in sare cca 3 ore

- Pregatim garnitura- cartofii ii curatim si ii fierbem cuburi sau taiati in 4.

- Sosul spaniol: tocam marunt patrunjelul proaspat verde, ceapa si usturoiul. Adaugam ulei de masline, sare, piper, boia si otet. Amestecam bine toate pana devine ca un sos legat .Acest sos se serveste cu peste la gratar.

- Pestele se face la gratar (eu l-am facut la gratar electric) si se serveste alaturi de cartofii fierti stropiti cu sos si alaturi de o salata (eu am facut salata verde, ceapa si coriandru verde)

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou invelit in staniol