Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet

de RuxyRux in Peste, 29 Noi 2010 | 8194 vizualizari

 

Un peste delicios....

 

INGREDIENTE

  • zeama de la doua lamai  
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • o lingurita hrean ras,
  • un praf curry,
  • 5 linguri ulei masline,
  • un praf de pudra de mustar
  • o lingurita ghimbir ras
  • macrou
  • sare, piper,
  • pesmet pentru prajit un pachetel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet:

sosul:

ghimbirul, hreanul, pudra de mustar, praful de curry, zeama de lamaie, usturoiul piperul, sarea si uleiul se amesteca bine.

Pestele se spala se curata si se lasa la marinat o ora in sos.

Se prajeste apoi in pesmet si se serveste cu usturoi...Deliciu total!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor