Macrou pe pat de legume

de dobrezaira in Peste, 16 Noi 2012 | 11230 vizualizari

 

Mie personal imi place pestele proaspat, insa cei din casa prefera macroul congelat si cu reteta asta nu dau niciodata gres, chiar a fost gustos - zise Roberta.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc mari macrou congelat
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi mari
  • 2 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 10 masline pentru decor
  • ulei pentru uns tava
  • sare
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de legume:

Am curatat pestele de mate, i-am taiat capul si coada. L-am taiat in doua pe lung si i-am dat cu sare. Separat am curatat legumele, le-am taiat felii, am sarat si piperat si le-am pus intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Peste ele am asezat pestele, am presarat feliutele de usturoi, maslinele, ceapa verde si feliute de lamaie. Am turnat vinul indoit cu tot atata apa, am acoperit cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru 1 ora. Cu zece minute inainte sa-l scot din cuptor am ridicat folia ca sa prinda culoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de novac cu legume la cuptor