Macrou pe pat de legume

de dobrezaira in Peste, 16 Noi 2012 | 12266 vizualizari

 

Mie personal imi place pestele proaspat, insa cei din casa prefera macroul congelat si cu reteta asta nu dau niciodata gres, chiar a fost gustos - zise Roberta.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc mari macrou congelat
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi mari
  • 2 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lamaie
  • 10 masline pentru decor
  • ulei pentru uns tava
  • sare
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de legume:

Am curatat pestele de mate, i-am taiat capul si coada. L-am taiat in doua pe lung si i-am dat cu sare. Separat am curatat legumele, le-am taiat felii, am sarat si piperat si le-am pus intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Peste ele am asezat pestele, am presarat feliutele de usturoi, maslinele, ceapa verde si feliute de lamaie. Am turnat vinul indoit cu tot atata apa, am acoperit cu folie de aluminiu si l-am dat la cuptor pentru 1 ora. Cu zece minute inainte sa-l scot din cuptor am ridicat folia ca sa prinda culoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu legume inabusite