Peste la cuptor cu legume inabusite

de marcela1979 in Peste, 21 Mar 2013 | 5294 vizualizari

 

O reteta sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de merluciu
  • o jumatate de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr legume congelate: brocoli, conopida si morcov
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 1 vf de cutit sare
  • 1 vf de cutit piper
  • busuioc
  • 1 punga pentru friptura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu legume inabusite:

Fileul de peste se decongeleaza, se ia toata apa de pe peste cu un servet absorbant, se presara cu sare si piper.

Intr-o punga de friptura se aseaza pestele, peste peste se pune felii de lamaie si felii de usturoi. Se leaga punga la gura, se pune intr-o tava de yena, se face gauri deasupra cu o scobitoare si se da la cuptorul incins timp de 25 de minute la foc mediu. Cand este gata se scoate se desface punga si se pune pe o farfurie.

Pana se face pestele se pregatesc legumele: intr-o tigaie se pune uleiul se pun legumele congelate se lasa se se incalzeaasca si se p[une apa si se acopera cu un capac sa se inabuse. La sfarsit cand sunt gata se presara cu sare si piper si se amesteca.

Se pun in farfurie alaturi de peste. Se mai poate stropi cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la cuptor