Mancarica de ied

de nico15 in Oaie, 7 Aug 2014 | 3920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de ied,
  • 300 g de ceapa,
  • 200 g ardei,
  • 150 g de morcov,
  • 150 g de rosii,
  • suc de rosii,
  • piper,
  • sare,
  • boia,
  • 1 fr de dafin,
  • tarhon,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ied:

Spalam carnea de miel si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem  ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana  se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.

Lasam sa se imbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada, adaugam sucul de rosii si tarhonul. Am lasat-o la cuptor cel putin 30 de minute, incercam inainte de a opri focul la cuptor.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nico15 1

07.08.2014, 21:52

Merci mult Alina

MotanLaOale 1

08.08.2014, 09:32

Panacris 1

12.08.2014, 15:06

Ce ideee faină! Bravo Nico!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]