Martisoare inimoase cu nuca

de RuxyRux in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5029 vizualizari

 

Reteta de fursecuri am luat-o de la Miha( multumesc scumpa mea)....

Sunt atat de delicioase...le-am decupat in forma de inimioara, si le-am transformat in martisor...cu dragoste...vi le dedic cu mare drag si va doresc sa aveti parte de o primavara magica plina de iubire!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 60 g unt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • 100 g nuca macinata( eu am pus nuci pecan)
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare inimoase cu nuca:

Am amestecat untul moale cu zaharul si esenta de rom, apoi am adaugat ouale rand pe rand, am topit ciocolata in cateva linguri de lapte fierbinte, apoi am amestecat cu nuca macinata. Am adaugat la compozitia cu ou si apoi faina si praful de copt. Am framantat un aluat, apoi l-am intins pe masa de lucru si am decupat inimioarele.

Le-am copt la 180 grade pentru 15 minute. Yamyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare inimoase cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu osânză