Maruntaie de porc, cu mamaliga

de Ina in Ficat, 17 Ian 2014 | 8909 vizualizari

 

O idee pentru masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2-4 rinichi de porc
  • jumatate de ficat de porc
  • 1-2 inimi de porc
  • 1 splina de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri cu pasta iute de gogosar/ ardei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maruntaie de porc, cu mamaliga:

Organele se spala  si se feliaza in bucati mici. Incingem 50 ml ulei intr-o tigaie, in care vom pune si bucatile de organe, impreuna cu condimentele (sare, piper, cimbru ). 

Adaugam apa atat cat sa acoperim bucatile de carne. Lasam sa fiarba carnea pana scade apa aproape complet, avand grija sa amestecam din cand in cand in cratita, pentru a evita lipirea bucatilor de peretii vasului. 

Cand apa scade, iar bucatile se rumenesc frumos, tocam 5-6 catei de usturoi si-i aruncam in vas, impreuna cu 5-6 linguri de pasta iute de gogosar/ ardei. Daca este cazul, mai adaugam putina apa clocotita. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de porc, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]