Mazare cu carne de porc

de dariadeea in Porc, 6 Iun 2013 | 5307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • 1 morcov
  • 400 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • 1 lingurita faina pt ingrosat
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Mai intai am pus carnea taiata bucati potrivite la prajit un pic,am pus ceapa tocata marunt,morcovul taiat cuburi,ardeiul ,rosiile le-am mai lasat un pic ,dupa care am pus un pic de apa si am lasat sa fiarba.Cand carnea este aproape gata,am pus mazarea si am mai lasat la fiert vreo 15 20 min,dupa care am pus pasta de tomate si am ingrosat cu faina dizolvata cu o lingura de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]