Mazare cu pui

de MyFancyCake in Pui, 27 Ian 2012 | 3190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui,
  • 400 gr mazare inghetata,
  • 200 gr baby carotts inghetati,
  • 2 linguri zahar,
  • 2 linguri faina,
  • sare,
  • 6 linguri ulei masline,
  • 2 linguri pasta de tomate,
  • marar,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Pulpele curatate in prealabil le prajim usor in 3 linguri ulei. Le prajim doar 3-4 minute pe fiecare parte, apoi adaugam cate un pic de apa, pana ce acestea sunt fierte.Intre timp pregatim mazarea.Intr-o tigaie teflonata incalzim 3 linguri de ulei. Adaugam zaharul si lasam pana isi schimba usor culoarea. Adaugam apoi faina si imediat turnam un pahar cu apa. Lasam 2-3 minute amestecul pe foc, apoi adaugam mazarea si morcovii. Amestecam frecvent pentru a nu se lipii. Daca este cazul mai adaugam cate putina apa. Cand mazarea este aproape fiarta punem pulpele si sosul in care au fiert acestea. Potrivim de sare si adaugam si pasta de tomate.Mai lasam pe foc 5-10 minute, apoi adaugam mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pui