Mazare proaspata cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 22 Iun 2011 | 13115 vizualizari

 

Atat de buna!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare verde, proaspat culeasa :)
  • un piept de pui dezosat
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 3 cepe albe si 1 ceapa verde
  • patrunjel si marar verde
  • condimente dupa gust (sare si piper)
  • o cutie de rosii cu busuioc
  • 1-2 cani de apa/supa de carne
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare proaspata cu piept de pui:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit. Cand devine translucida, adaugam pieptul de pui taiat cuburi (spalat in prealabil) si lasam sa se rumeneasca usor. Punem apoi mazarea si morcovii taiati cubulete, lasam sa fiarba impreuna pentru 10 minute, dupa  care adaugam 1-2 cani de apa/supa de carne. 

In momentul in care mazarea este fiarta punem si rosiile, potrivim de gust cu sare si piper, si, lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. (am renuntat de mult sa mai pun faina,,, )

Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]