Mere coapte

de onuta in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 10788 vizualizari

 

O RETETA RAPIDA SI USOARA. PUTETI SA FACETI DIN CATE MERE DORITI, EU AM FOLOSIT 4 MERE VERZI. SANT DE PREFERAT CELE IONATANE.
RETETA POATE FI ADAPTATA FOARTE BINE SI LA BANANE.

 

INGREDIENTE

  • mere ( 4-6 bucati )
  • scortisoara macinata
  • nuca
  • stafide
  • miere (8-9 lingurite )

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

1.Se spala merele  si se scobesc cu grija  pentru a se indeparta cotorul.( trebuie avut grija sa nu se desfaca si baza marului ).

2.Se pun merele intr o tava, iar in  scobitura formata se preling cate 2 lingurite miere, nuca, se pun stafidele si la final scortisoara. ( acestea se pun de preferat dupa gustul fiecaruia ).

3.Apoi se baga la cuptor circa 25 minute.

4.Se scot ,se pun pe un platou iar peste merele coapte se mai poate prelinge o lingurita de miere .

5.Se pot manca si calde dar si reci, dupa ce sant tinute putin la frigider.( in acest caz se pot garnisi si cu putina frisca ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Laly 1

01.08.2010, 20:04

Onuta vin si eu la un mar

onuta 1

01.08.2010, 20:19

te astept laly cu drag .

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:24

eu nu ma omor dupa mere dar ale tale is super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de prajitura cu mere si gris, de post