Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end un mic dejun delicios frumoaselor lor sotzii!
Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end frumoaselor lor sotzii!
Taiati gogosarul pe mijloc, cam de 1 cm grosime.
Puneti tigaia la incins, unsa cu putin ulei.
Adaugati gogosarul in tigaie, apoi spargeti oul si puneti-l in gogosar (nu va panicati daca mai iese putin din forma aceasta naturala, se retuseaza apoi).
Focul e intre mic si moderat. Puteti pune un capac pentru o coacere mai buna.
Pregatim farfuria cu o frunza de salata si un turnulet haios din Miez de lapte Delaco feliat si imbinat cu felii de rosii si castraveti.
Cind oul este gata il adaugam in farfurie, punem si 2-3 masline alaturi si o felie de piine prajita!
Se adauga sare si piper proaspat macinat. Eu am pus la final si un strop de ulei cu usturoi (reteta lui Cristi "PapaBun" Roman).
Iri a fost incintata atit de gust, cit si de prezentare :). Simplu si eficient! :P