Mic dejun rapid

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2016 | 4077 vizualizari

 

Rapid, gustos si sanatos! Merg de minune alaturi de o cana cu ceai cald.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • unt
  • cas(telemea) dat pe razatoare
  • 12 oua de prepelita(sau puteti pune 6 oua de gaina)
  • sare si piper dupa gust
  • putin patrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun rapid:

Feliile de paine le ungem cu un strat subtire de unt.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste fiecare felie de paine punem branza razuita, apoi peste branza adaugam ouale.

Punem sare si piper dupa gust(daca puneti telemea e posibil sa nu mai fie nevoie de sare), apoi mai presaram putina branza. 

Dam tava la cuptor la foc potrivit pana cand ouale sunt facute.

Dupa ce le scoatem din cuptor, le presaram cu putin patrunjel tocat, apoi le servim.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Gustos