Midinette cu pui si telina

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2014 | 13111 vizualizari

 

Aperitivul preferat al lui Vladut :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate sau un piept de pui
  • o telina cat pumnul
  • un morcov
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de maioneza light
  • un mar
  • nuci pecan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midinette cu pui si telina:

Carnea de pui se fierbe, se lasa la racit si apoi se taie cubulete. Telina si morcovul se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca cu puiul si se stropeste totul cu zeama de lamaie dupa gust- se poate pune zeama de la o lamaie intreaga. Se condimenteaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca totul usor pana toate ingredientele sunt bine incorporate.

Se scoate cotorul marului si se taie rondele subtiri. Se serveste salata pe feliile de mar, cu un miez de nuca pecan deasupra. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midinette cu pui si telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu creveti