Miel cu naut in sos de rosii

de katty in Oaie, 18 Iun 2015 | 3623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de rosii
  • 1 conserva de naut
  • sare
  • piper macinat
  • boia iute
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu naut in sos de rosii:

Pregatim carnea de miel cu 1-2 ore inainte. O spalam bine, o scurgem si o  masam bine cu un amestec de piper, boia si cimbru . Lasam carnea la rece, insa o scoatem cu jumatate de ora inainte de a gati. In uleiul incins punem la prajit bucatile de miel, iar dupa ce s-au albit bine pe toate partile punem ceapa tocata fin.Cand carnea s-a rumenit, iar ceapa s-a inmuiat adaugam vinul caldut. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.Cand vinul a-a evaporat adaugam conserva de rosii mixata, conserva de naut scursa , sare dupa gust, boia.(Daca mielul nu este suficient de fraged adaugam putina apa calduta si fierbem pana carnea se inmoaie bine)Putem firbe in continuare la foc mic cu vasul acoperit sau putem da vasul la cuptor pana sosul se leaga bine. Servim cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu naut in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel