Mini chec pufos cu ciocolata

de AdriiAdi in Prajituri, 22 Feb 2013 | 4622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr unt sau margarina
  • 25 gr faina
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 linguri fulgi ciocolata sau finetti
  • jumatate de plic praf de copt
  • 2 linguri de unt pt forme
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini chec pufos cu ciocolata:

Mixezi untul moale la temperatura camerei impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o spuma omogena,in care nu se mai simt cristalele de zahar

Adaugi treptat ouale si coaja de lamaie, mixezi in continuare pana se dizolva zaharul.

In aceasta compozitie incorporezi faina cernuta cu praful de copt si omogenizezi (impreuna cu fulgii ).

Ungi si tapetezi cu hartie forme de briose sau chec si torni compozitia usor pana la 3/4 din inaltimea lor si cu ajutorul unui pos subtire la varf( pui crema de ciocolata finetti.)

Cand s-au rumenit usor le scoti si le probezi cu o scobitoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini chec pufos cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

22.02.2013, 15:22

Lau 1

22.02.2013, 19:59

Rocsi 1

22.02.2013, 22:23

Cat de bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu rubarba si bezea