Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 6252 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru 12 bucati :

  • 4 oua
  • 150 g telemea de oaie veche rasa
  • 150 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • 250 g ciuperci
  • marar proaspat
  • piper
  • unt
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde:

Intr-un vas se bat ouale ca pentru omleta. Se adauga smantana, branza rasa, ciupercile, ceapa si mararul tocat marunt. Se adauga si piper si se amesteca foarte bine compozitia.

Formele de tarta se ung cu unt si se umplu cu compozitie. Deasupra se pun felii de rosie. Se dau la cuptor pana se incheaga bine compozitia. Se lasa la racit in forme. Sunt bune si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu ciuperci, branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci