Sufleu de conopida

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2009 | 43362 vizualizari

 

O reteta delicioasa si sanatoasa, numai buna pentru copii. Sufeul se poate face cu diverse legume sau combinatii de legume. Se poate servi ca si garnitura, alaturi de carne la gratar sau peste.

 

INGREDIENTE

  • o conopida maricica
  • 300g telemea
  • 2 oua
  • o cana cu lapte
  • o cutiuta mica cu smantana
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se curata, spala si se rupe buchetele. Se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiarta se scoate intr-o sita si se lasa putin la scurs.

Intre timp se amesteca laptele cu ouale batute, smantana, branza rasa, putina sare.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pune conopida si se toarna peste amestecul cu branza. Se baga la cuptor pana se incheaga, apoi se rade cascaval deasupra si se mai lasa putin la rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida in sos de curry