Miniclatite din cartofi

de Ina in Mancaruri de legume, 7 Mar 2013 | 6784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri cu lapte
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
  • marar sau patrunjel verde
  • piper
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miniclatite din cartofi:

Curatam cartofii si-i dam pe razatoarea mica. Adaugam ouale batute, cascavalul ras, putina verdeata tocata ( de preferat marar) si un praf de sare. Amestecam totul cu 2 linguri de lapte si 2 linguri de faina. 

Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o tigaie si punem cate o lingura din compozitia de cartofi , aplatizandu-le cu dosul lingurii pentru a obtine miniclatite.

Coacem pe ambele parti cate un minut, apoi le scoatem pe o farfurie. 

Le servim fierbinti , cu sos de ciuperci si afumatura .

TIPS-URI

1

Puteti face chiftele si din piure de cartofi cu cascaval si ou.

2

Incercati sa gatiti doar cat puteti manca atunci cand le faceti. Reincalzite nu mai sunt la fel de gustoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miniclatite din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane, invelita in cascaval