Mousse de ton

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 4603 vizualizari

COMENTARII (25)

DIANA B 1

07.02.2011, 09:55

Moamaaaaaaaaaa , ce combinatii de arome

Mitinita 1

07.02.2011, 10:10

frumoasa prezentarea!

silvi0ara 1

07.02.2011, 10:20

Arata tare bine.

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:36

Multumesc Onesta!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:36

Multumesc Mitinita!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:37

Multumesc Silvioara!

RuxyRux 1

07.02.2011, 10:52

Splendid!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 10:57

Multumesc Ruxy!

La Ancuta 1

07.02.2011, 11:42

ce bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

07.02.2011, 11:48

cat de bine arata frunzele alea de rucola

divainbucatarie 1

07.02.2011, 12:21

Multumesc Anca!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 12:21

Multumesc Pusikmea!

elena1988 1

07.02.2011, 12:43

vanilla 1

07.02.2011, 13:15

nu degeaba esti tu bucataras grozav! numai mancaruri grozave faci!!!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 13:57

Multumesc elena!

divainbucatarie 1

07.02.2011, 13:57

Multumesc Vanila! Eu cred ca toti bucatarasii sunt grozavi !

cismaru_nicoleta 1

07.02.2011, 18:54

Ce aromat trebuie sa fie... ..am crezut ca sunt frunze de Feldsalata ..

mirela0911 1

07.02.2011, 20:45

Ce bine arata

LUK 1

07.02.2011, 20:47

ce frmos e..

nadina73 1

07.02.2011, 23:20

e la favo

marcela1979 1

08.02.2011, 00:49

ce bun

divainbucatarie 1

08.02.2011, 09:21

Multumesc!

onuta 1

08.02.2011, 11:52

yammy yam, foarte bun

laylalala 1

08.02.2011, 17:34

epurasha2bb 1

09.02.2011, 17:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

ieri la 09:47

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 12.02 la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare