Mousse de ton

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 5052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton (in ulei de masline – cutie de 185 g)
  • 4 fileuri de hamsii (in ulei)
  • 30 g capere mici
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 250 g mascarpone
  • paine neagra prajita
  • cateva frunze de spanac pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton:

Scurgem uleiul din conserva de ton. Taiem fileurile de hamsii marunt, apoi clatim caperele.

Punem tonul, hamsiile, caperele intr-un castron cu zeama de lamaie si le tocam cu belnderul. Adaugam mustar si mascarpone si amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia. Punem crema la frigider pentru 15 – 20 minute.

Intre timp taiem in cercuri painea neagra si o prajim. Punem spuma (mousse) de ton pe paine cu ajutorul unui sprit si decoram cu frunze de spanac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]