Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella

de Catalinaflorea in Dulciuri, 11 Iun 2015 | 3010 vizualizari

 

Moi,umede,cremoase, pufoase si cu o aroma incredibil de buna de ciocolata,cacao si nutella. Cele mai bune briose mancate pana acum!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina alba
  • 50 g cacao
  • 1 lingurita jumatate praf de copt
  • 150 g zahar
  • 120 g unt
  • 200 ml lapte plus 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 oua
  • 100 g ciocolata neagra
  • 100 g mascarpone
  • 50 g frisca
  • 3 linguri pline cu nutella
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella:

Se amesteca faina cu cacao,praful de copt si ciocolata maruntita.

Intr-un bol se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine cremos; se adauga pe rand ouale.In amestecul de unt cu zahar se pune jumatate din faina si jumatate din lapte (in care adaugati zeama de lamaie), amestecati bine si adaugati cealalta jumatate de faina si de lapte.

Aluatul rezultat se imparte in formele de briose(3/4)si se da la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.

Pentru crema amestecati mascarponele cu nutella,apoi adaugati frisca si lasa-ti la frigider.Cand trec testul scobitorii briosele se scot si se lasa la racit; crema se pune intr-un posh si se decoreaza dupa preferinta,eu le-an pus kinder bueno si cativa fugi de ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jeleu de morcovi