Musaca

de silvi0ara in Vita, 24 Feb 2012 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g carne tocata de manzat
  • 2 linguri ulei
  • 100ml apa
  • 2 catei de usturoi pisat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri sos worcesterhire
  • Pentru stratul de cartofi si albitura
  • 1,4 kg cartofi
  • 300 g pastarnac
  • 300g telina
  • 4 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 linguri parmezan ras(sau dupa preferinta)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati carnea tocata si caliti timp de 10 min,apoi turnati pasta de rosii ,100ml apa si sosul worcesterhire si adaugati sarea si piperul. Amestecul  se tine la foc pana scade zeama.

Punem legumele la fiert in apa cu sare si cand sunt gata. Se face piureul  in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.

Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de piure,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.

Se coace timp de 30 min pana se rumeneste

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu vinete si carne de vita