Musaca

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2014 | 8665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • catofi
  • 100 gr de sunca
  • ceapa verde
  • cascaval sau branza
  • 4 oua
  • keceap
  • 100 gr smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii se pun la fiert,carnea tocata se caleste in ulei impreuna cu ceapa taiata feliute,cascavalul se rade,ouale se bat cu smantana.Dupa ce au fiert cartofii ii curatam si ii taiem feliute.Ungem un vas de iena cu unt si punem un rand de cartofi,unul de carne tocata,radem branza sau cascaval,puneam kechup si feliute de sunca si inca unul de cartofi si tot asa pana ultimul rand sa fie carofi ,peste care radem cascavalul si adugam ouale batute cu smantana.Dam la cuptor incins vasul la 200 grade.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]