Musaca de cartofi

de Laly in Mancaruri cu carne, 22 Oct 2010 | 6838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 800 gr carne
  • 2 cepe potrivite
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Punem cartofii la fiert in coaja dupa ce i-am spalat bine.Intre timp pregatim umplutura:tocam ceapa marunt si o punem la calit in doua linguri de ulei.

Cand a devenit sticloasa,adaugam carnea tocata si lasam la foc domol pana scade bine.Se potriveste cu sare si piper dupa gust.Dupa ce s-a calit bine carnea se da deoparte,si se lasa un pic la racit,apoi se adauga un ou batut si patrunjelul tocat.

Cartofii se curata si se dau prin masina de tocat.Piureul rezultat se amesteca cu untul si un praf de sare.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de cartofi,umplutura si apoi restul de cartofi.Se toarna deasupra sosul de rosii si se da la cuptor la foc mic.Se scoate cand devine usor rumenie la suprafata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Miha 1

22.10.2010, 12:48

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:15

Foarte bine arata. Nu am mai facut de multa vreme.

nadina73 1

23.10.2010, 01:23

ce bine arata5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]