Musaca de cartofi

de Ubulika in Porc, 23 Aug 2012 | 4455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne tocata
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • sare,piper,boia
  • usturoi 1 catel
  • bulion
  • 8 cartofi
  • 1 ou
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Se pregatesc cartofii, se spala si se pun intregi la fiert. Cand sunt gata ii lasam la racit dupa care ii taiem rondele.

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit. Punem peste si ardeiul, lasam sa prinda putina culoare, apoi carnea tocata  si condimentele. Cand si-a schimbat culoarea, cam zece minute, tragem deoparte si lasam la racit. Punem oul, patrunjelul si usturoiul. Pregatim o tava unsa cu putin ulei, apa si bulion.

Punem un strat de cartofi, unul de carne tocata, continuam asa pana ultimul strat e de cartofi. Facem un amestec de apa cu bulion si turnam peste. Se poate pune putin ardei tocat deasupra pentru un strop de culoare. Se lasa la cuptor la foc mediu aprox 20 minute.

Se decoreaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]