Musaca de dovlecei cu carne tocata

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2014 | 5000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 100 gr branza
  • 100 gr cascaval
  • 1 dovlecel mare
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 5 oua
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de dovlecei cu carne tocata:

Dovlecelul se curata de coaja si il taiem feliute subtiri pe care le asezam pe o farfurie si le condimentam cu sare si piper. Carnea tocata o codimentam, adaugam 2 oua si branza data prin razatoare. Ceapa o curatam si o taiem cubulete si o calim.

Luam o tava si o ungem cu unt, adaugam un strat de dovlecei, unul de carne tocata, ceapa calita, radem cascaval deasupra si continum asa pana avem deasupra ultimul strat de rosii taiate felii si presaram baconul afumat.

Dam la cuptor la temperatura potrivita si cand este aproape gata spargem 3 oua deasupra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval