Muschi de porc cu vin si patrunjel

de lilik in Porc, 20 Dec 2010 | 4679 vizualizari

 

se prepara foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschi de porc (inalte cca 1 cm)
  • 1 pahar si jumatate vin rosu(eu am folosit ca masura pahar de plastic)
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • faina
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu vin si patrunjel:

Luam feliile de carne le dam cu sare ,piper si le trecem prin faina.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins si punem carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

Cand sunt rumene pe gustul fiecaruia punem vinul,acoperim cu un capac si lasam 6-7 minute la foc potrivit.trecute cele 7 min  dam capacul la o parte si lasam pe foc pana scade lichidul.

Intre timp spalam patrunjelul si il tocam,iar cand carnea e gata punem in farfurii si presaram patrunjelul deasupra.

Servim cu piure de cartofi sau cartofi la cuptor.

TIPS-URI

1

se poate pune patrunjelul peste carne in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu vin si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

kamy 1

20.12.2010, 22:57

parca ziceai ca nu le ai cu alcoolul!! 5f

lilik 1

21.12.2010, 09:12

Ela,Anca,Rocsi

lilik 1

21.12.2010, 09:13

Kamy mie imi place numai in mancare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mușchi de porc umplut cu cârnați oltenești și legume la cuptor