Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor

de Bucataras in Porc, 25 Apr 2009 | 6279 vizualizari

 

O reţetă gustoasă de la Bucătaraşul Dragoş.

 

INGREDIENTE

  • cartofi (1kg)
  • muschiulet de porc afumat (700gr)
  • ciuperci (500grame)
  • 2-3 ardei grasi sau gogosari
  • ulei de masline
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor:

Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper. Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu prea groase, se presara vegeta. Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari.

Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml depinde de tava). Se acopera cu folie si se da la cuptor aproximativ 30 de minute, apoi se mai lasa fara folia de staniol 10-15 minute.

Savoarea este deosebita! E o reteta usor de facut si nu a primit reclamatii de la nimeni!

Pofta buna!!!!

 

Bucataras Dragos (Hunedoara)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor