Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 6 Mai 2017 | 5188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 ardei kapia
  • ulei de masline
  • condimente (vegeta, boia dulce, piper negru, ghimbir)
  • 50 ml vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor:

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa.

Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam bine.

Ungem pe toate partiile, muschiuletul de porc cu uleiul de masline cu condimente.

Se pune la prajit cateva minute, pe ambele parti, dupa care se muta intr-un vas de ceramica.

Turnam uleiul de masline ramas, punem vinul alb si ardeiul kapia taiat felii.

Se acopera cu o folie de aluminiu, se lasa 20 -25 minute, dupa care se ia folia si se mai lasa 5-10 minute la foc tare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]