Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 5445 vizualizari

 

I-au placut tare mult fetitei mele aceste snitele, astfel incat m-a pus sa le repet.

 

INGREDIENTE

  • 4 muschiuleti de pui;
  • sare;
  • un varf de cutit de boia de ardei dulce;
  • o lingura faina;
  • un ou;
  • 60 g de fulgi de porumb.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea. 

Intr-o farfurie se pune faina, intr-alta se pun fulgii de porumb, care se maruntesc putin cu mana, iar intr-un castron se bate oul cu putina sare.

Se da carnea prin faina pe ambele parti, apoi prin ou si, la final, prin fulgii de porumb. Se aseaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine (se intoarce si pe partea cealalta).

 Se poate servi cu sos tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]