Napolitane cu rahat (de post)

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 21 Apr 2016 | 8798 vizualizari

 

O prajitura de post rapida si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 5 foi napolitane
  • 1.5 kg rahat colorat
  • 2 lamai
  • 250 g margarina
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu rahat (de post):

Am dat rahatul prin masina de tocat carne.Am ras coaja de la  cele doua lamai,apoi am curatat partea alba a lamailor si restul am tocat la robot. Am pus pe foc rahatul impreuna  cu coaja rasa si lamaile maruntite.

Cand s-a inmuiat rahatul am adaugat treptat margarina bucatele,amestecand continuu pana ce crema s-a legat, adica rahatul a inghitit toata margarina.

Am pus crema intre cele 5 foi si am taiat prajitura a doua zi.In acest timp am mai intors o data prajitura, adica foaia de deasupra a ajuns jos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu rahat (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]