Negresa cu crema de branza

de geoline in Prajituri, 20 Mar 2015 | 8505 vizualizari

 

Crocanta la suprafata , moale si ciocolatosa in interior si crema de branza pufoasa...mmmm....un deliciu! Inspiratie Katty!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 5 oua
  • 80 g cacao
  • 200 g zahar plus 2 linguri
  • 50 g faina plus o lingura
  • un praf sare
  • jumatate pliculet praf de copt
  • 200 g crema de branza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza:

Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand cele 4 oua. Se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se adauga in amestec, la sfarsit adaugam sarea si ciocolata topita.

Crema de branza se mixeaza cu cele 2 linguri de zahar, un ou si o lingura de faina.

Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pune compozitia de cacao, iar deasupra se pune cea cu branza. Se amesteca cu o scobitoare.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute in functie de cuptor.

Se taie rece!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Negresa