Negresa cu gem

de dariadeea in Prajituri, 25 Mai 2013 | 5257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina
  • 300 g faina
  • 4 oua
  • 200 g gem de fructe de padure
  • 70 g cacao
  • 200 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu gem:

Am mixat untul la temperatura camerei cu zaharul si cu cel vanilat pana a devenit o compozitie omogena si nu s-a mai simtit cristatele de zahar. Am pus ouale pe rand, apoi  250 g de faina amestecata cu praful de copt si cacao. Dupa ce a devenit omogena, se opreste cam 1/4 din compozitie care se amesteca cu cantitatea de faina ramasa, apoi am intins-o intr-o foaie subtire si am taiat fasii aproximativ 1 cm. Cantitatea cea mai mare de compozitie am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor cam 30 de minute. Am scos din cuptor si am intins repede peste ea un strat de gem, apoi am asezat fasiile taiate ca un gratar si am mai dat la cuptor 15-20 de minute.

Se taie si se pudreaza cu zahar pudra dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (2)

Rocsi 1

25.05.2013, 22:30

O prajiturica buna buna

Tabita _ 1

25.05.2013, 22:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]