O prajitura care se face rapid si este delicioasa chiar si in varianta de post . Eu am imbinat cu gem de prune dar puteti folosi orice alt tip de gem doriti .
Punem intr-un bol apa impreuna cu zaharul si mixam la treapta cea mai mica a mixerului pana ce zaharul s-a topit .
Adaugam uleiul si mixam usor in continuare.
Punem faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecam bine avand grija sa nu se faca cocoloase .
Adaugam cacaua,amestecam si la urma punem gemul de prune si amestecam totul bine .
Tapetam o tava dreptunghiulara cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina ) si turnam compozitia.
Nivelam si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca prajitura este coapta .
Dupa preferinta pudram cu zahar pudra desi prajitura este deja destul de dulce de la gem .
Pofta buna !