O reteta simpla,rapida si gustoasa :X
Intr-un vas se pune uleiuiul,apa si zaharul si se amestea cu un tel ,treptat se adauga faina,praful de copt si cacaoa si se amesteca pana se omogenizeaza bine.Dupa care se pune si nuca macinata,dulceata si esenta de rom.Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine.Se da la cuptor pentru 15-20 la 180°.
Glazura: Ciocolata amara se topeste pe baie de aburi cu margarina ,se raceste un pic si se toarna peste prajitura .
Pofta buna!!
1
Mie nu mi-a crescut prea bine deorece nu am pus praf de copt.
2
Puteti face si glazura de cacaoa : 5 linguri cacaoa.5 linfuri apa ,5 linguri zahar ,se fierb 4-5 minute pe foc ,dupa care se adauga un cub de margarina si se incorporeaza bine,se lasa la racit si se pune pe prajitura.
3
Se poate pudra cu zahar.