Nuci umplute

de gaby_gabytza in Prajituri, 31 Ian 2014 | 51972 vizualizari

 

reteta cu nr 300 :D incep sa progresez cate un pic

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 200 g untura
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 plic amoniac
  • 2-3 linguri otet
  • coaja de portocala rasa
  • faina
  • crema
  • 1 pachet unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • esenta rom
  • 1 lingura nuca macinata
  • miezul de la coji
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Aluatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul si mixam. Dupa adaugam amoniacul stins cu otet, esenta, coaja de portocala rasa, untura si faina cat cuprinde pana iese un aluat usor de modelat. Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min

Din aluat formam bilute care le asezam in forma inchisa incalzita. Procedam la fel pana terminam tot aluatul (unde este nevoie scobim cojile)

Crema :Mixam untul cu zaharul apoi adaugam restul de ingrediente.La sfarsit macinam miezul de la coji si il adaugam in crema.

Omogenizam si umplem cojile cu crema

Le dam la frigider cateva ore dupa care le dam prin zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

diaconta 1

01.02.2014, 23:08

Felicitari fata draga
foarte frumoase ti-au iesit

gaby_gabytza 1

07.02.2014, 10:01

multumesc tuturor

vero79 1

18.06.2014, 08:54

cam cate coji ti-au iesit?
vreau sa le fac si eu pentru serbarea de maine de la scoala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piscoturi