O altfel de tocana

de ralu_river in Mancaruri de post, 31 Oct 2012 | 6566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • bureti de fag
  • 2 cartofi curatati si taiati cuburi
  • o vanata mica cuburi
  • un dovlecel mic cuburi
  • o lg pasta de tomate
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml apa
  • sare
  • Mirodenia
  • curry
  • Garam Masala
  • o ceapa verde tocata
  • o lg ulei de masline
  • patrunjel tocat
  • putin suc de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O altfel de tocana:

Ceapa se caleste putin in ulei, dupa care se adauga cartofii, apa, laptele de cocos si condimentele si se lasa la foc potrivit 10 minute, amestecand des. Se adauga apoi ciupercile taiate, vanata si dovlecelul, pasta de tomate si apa, daca mai este nevoie, si se lasa 25-30 de minute la foc potrivit, pana scade sosul. Se amesteca des, sa nu se prinda de oala. La sfarsit se stropeste cu suc de lamaie si se adauga patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "O altfel de tocana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii