O masa cu pastrav

de Rocsi in Pastrav, 12 Ian 2011 | 8264 vizualizari

 

In fiecare an ,de ziua mamei,facem pastrav..este un peste care ei ii place foarte mult si se mananca cu multa placere de toata lumea...

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi proaspeti
  • ulei
  • sare
  • malai
  • pentru mujdei:
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 lingurita maioneza de post(pentru ca era post in decembrie)
  • pentru mamaliga:
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O masa cu pastrav:

Pastravii se curata,se spala si se sareaza. Se dau la frigider cam o ora,sa isi traga ei sarea. Se ia o tigaie,se pune niste ulei la incins. Pastravii se tavalesc prin malai si se pun la prajit. Se prajesc la foc potrivit, pe ambele parti, pana sunt bine patrunsi. Se scot pe un platou ,pe care asezam mai intai niste servetele de bucatarie.

Pregatim mamaliga:

Punem niste apa la fiert intr-un ceaunel cu un strop de sare si 2 linguri faina de malai. Cand incepe sa fiarba,punem malai in ploaie,invartim continuu pana avem mamaliga gata.

Mujdeiul:

Usturoiul se curata si se piseaza. Se freaca cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta. La urma adaugam si lingurita de maioneza .

Asezam toate la masa,langa o bere si va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "O masa cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi