Omleta cu cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 8002 vizualizari

 

un alt mod de a manca un pic mai sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
  • cimbru
  • 2 linguri de ulei
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi la cuptor:

Curatam si taiem cartofii felii putin mai groase, nu chiar ca pt cartofi pai ( pt ca se lipesc), ii  punem intr-o tava, ii ungem cu ulei, ii condimentam cu piper, boia, cimbru, apoi punem un pahar de apa in care am dizolvat sare( apa trebuie sa fie la nivelul cartofilor) si ii dam la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor.

Batem ouale cu un praf de sare, piper si boia si ii punem peste cartofi.

Deasupra razuim cascaval si mai dam la cuptor inca 5-10 minute la foc mediu.

Dupa ce scoatem taa din cuptor asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]