Omleta cu ciuperci si Miez de lapte

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 4453 vizualizari

 

Ieri ne-am inceput dimineata cu o omleta cu ciuperci si miez de lapte

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cuite Miez de lapte
  • 4-5 ciuperci proaspete ( puteti folosii si din conserva, dar nu va avea acelasi gust )
  • o bucataica sunculita presata/salam/kaiser sau ce va place
  • ardei rosu si galben ( eu am pus de la lada )
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si Miez de lapte:

Se spala si se curata ciupercutele de pielite, dupa care se taie feliute subtiri, se pastreaza si cotoarele, care se vor taia marunt.

Se calesc intr-o lingura de ulei de masline.

Se adauga ardeiul si rosia taiate cubulete, peste care se va pune si sunculita, taiata si ea tot cubulete.

Se lasa la foc mic pana cand legumele s-au inmuiat bine.

Se bat ouale cu sare si piper.

Se adauga in tigaie peste ciuperci, se da focul incet,

Cand o intoarcem ne folosim de capacul tigaii astfel: printr-o miscare rapida rasturnam omleta pe capac si invers, asa va ramane intreaga si nu se va rupe.

Deasupra vom pune felii de Miez de lapte.

Se lasa la foc mic 2 minute dupa care cu grija se muta pe o farfurie.

Se asezoneaza cu patrunjel tocat fin.

Pofta buna!!!!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]