Omleta cu de toate

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 5406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 felii branza topita Delaco
  • 200 gr telemea de vaca
  • 150 gr carnat de casa uscat
  • o jumatate ceapa rosie
  • 100 gr salam de vara
  • sare
  • piper
  • salata verde, ketchup si ridiche pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Intr-un bol spargem ouale, adaugam branza telemea taiata cubulete, branza topita rupta bucatele mici, carnaciorul taiat felii, salamul si ceapa rosie taiate cubulete.

Amestecam bine pana la omogenizare, adaugam sare si piper dupa gust.

Incingem bine o tigaie cu putim ulei, adaugam compozitia si lasam la foc pana prinde o crusta maronie pe spate.

Cu ajutorul unei spatule o intoarcem usor si o inpaturam in doua.

Taiem pe jumatate si mai intoarcem odata pentru a ne asigura ca este bine facuta.

O servim ca atare sau cu salata langa.

TIPS-URI

1

puteti adauga si verdeturi sau orice idee aveti ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]