Omleta cu oua de gasca si cartofi

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 9883 vizualizari

 

pt un mic-dejun copios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua de gasca
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • patrunjel
  • cascavl ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu oua de gasca si cartofi:

se spala cartofii, se taie rondele si ii punem la prajit, nu trebuie sa iasa crocanti, asa ca punem un capac peste ei, cand sunt gata ii luam si ii punem intr-o farfurie, calim ceapa, punem cartofii si peste ouale batute cu sare,  piper si bioaua.

Intoarcem pe ambele parti cu ajutotul unui capac.

deasupra punem cascavalul ras si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu oua de gasca si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise