Omleta cu samaldar

de sasha in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2013 | 5402 vizualizari

 

Samaldara este inlocuitorul cepei, doar ca aceasta este salbatica, se gaseste in Muntii Macinului . Bulgarii o folosesc drept condimente. Este foarte iute decat ceapa obisnuita!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 leg samaldar
  • cascaval ras Delaco
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu samaldar:

Se spala samaldara si se tac potrivit de mari. Ouale se bat cu sare se piper. Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se adauga samaldara, se lasa cateva secunde, apui adaugam ouale si amestecam  putin,  se adauga cascavalul ras. Asteptam sa se rumeneasca  o  parte si apoi pe cealalta. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu samaldar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

sasha 1

02.04.2013, 11:45

Nu-i nici o problema,da,este ceapa,dar salbatica,se gaseaste in padurile dobrogene. frunzelei sunt subtiri ca si usturoiul,dar are bulb ca ceapa, dar este mic ca arpagicul

Panacris 1

02.04.2013, 12:01

sasha 1

24.04.2013, 09:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritta(omleta la cuptor)