Omleta cu spanac la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 4539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • o mana de spanac proaspat,oparit si tocat marunt.
  • 1-2 fire ceapa verde,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri lapte,
  • putin cascval,
  • sare,
  • piper,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac la cuptor:

Batem ouale si le amestecam cu  laptele,ceapa taiata marunt,spanacul sare si piper dupa gust. In formele individuale de silicon se pune pe fund cate o felie de rosie,se toarna din compozitia pentru omleta,iar pe deasupra se presara cascaval ras. Puteti pune omleta si intr-o forma de yena. Se dau formele la cuptor pentru cca 20-25 de minute,pana se face scoarta deasupra.

Se serveste cu salata de legume proaspete. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]